Hurdacı BAKIR

Ferhatpaşa bütün mahallelerinde Hurdacı alım yapmaktayız ferhatpaşa Hurdacı olarak en hizli sekilde aracları musterilere gondermekteyiz, Hurdacıları yerinden gelip almaktayız.

Hurdacı bakır ve çeşitli bakır Hurdacılarınızı değerlendirmek hem geri dönüşüme katkı sağlayacak hem de değerli metalinizden sizin dekazanmanızı sağlayacaktır. 

Bakır Hurdacılar değerli Hurdacı metallerindendir.

Geri dönüşümüne katkı sağlayarak ekonomiye de fayda sağlamaktasınız.

Değerli madenler bakımından zengin bir ülke konumunda olsak ta bu madenlerin çıkartılması ve işlenmesi çok büyük
iş gücüne gerek duymaktadır.

Bu noktada Hurdacı alımı yaparak hem doğal zenginliklerimizi korumakta hem de sizlerin değerli metallerini nakit olarak alarak sizlere fayda sağlamayı amaçlamaktayız.Hurdacı bakır ve bakır Hurdacı atıklarınız 
için bizleri arayarak yerinde tespit yapmamızı sağlayabilirsiniz.Hurdacı SARI Hurdacı sarı ve sarı Hurdacı olarak tabir edilen değerli metallerinizin atıklarını geri dönüşüme kazandırmanız gerekmektedir. Halk dilinde genel olarak sarı Hurdacı olarak bilinen Hurdacı çeşidi aslında bakır ve alaşımlarını içermektedir.Feratpaşa Hurdacı Hurdacıcı  olarak sarı Hurdacı atıklarınızı değerlendirmek için sizlerin yanındayız.Hurdacı ve Hurdacı çeşitleri konusunda güvenilir bir firma olmak için çalışmaktayız.Bina yıkım işleri çerçevesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına karar verilen yapıların yıkımından önce yapılan söküm çalışmalarında ortaya çıkan ikinci el ahşap, amerikan ve çelik kapılar, pimapen doğramalar,banyo mutfak dolapları ve armatürleri ve daha bir çok mobilya geri dönüşüm kapsamında değerlendiriliyor.Yıkım çalışmalarının söküm safhasında iş makinası ile yıkım başlamadan önce yapının içinde bulunan her türlü yeniden değerlendirilebilir kıymetlerin sökülmesi ve kullanılmış ürün olarak değerlendirilmesi sonucu ekonomiye katkıda bulunulmaktadır. Bina ve diğer yapılarda yıkımdan önce her tülü amerika,masif ve çelik kapılar, pimapen PVC ve ahşap doğramalar, cam -plastik-alümünyum ve bakır gibi yeniden değerlendirilebilir Hurdacı kıymetleri binadan ayıklanıp doğru geri dönüşüm metodları ile bir kıymet olarak yeniden ekonomimize kazandırılmaktadır.
ferhatpasa Hurdacı Anakart Hurdacı alım satım işleriye uğraşarak ,evimizi geçindirmeye çalısıyorum hekez baka bi işle ugrasıyor çünkü para lazım insanlara insanlar bi şekilde para kazanıyor,insanlar çalışmasa para kazanamasa evine ekmek götüremezse insanlar hali perişan olurlar.Ferhatpasa Hurdacıcılar olarak Hurdacılarınızı yerinden alarak geridönüşüme katkı saglamaktayız.her türden Hurdacı alım yapmaktayım. biz Hurdacılarımnızı yerinden alarak degerinde ödeme yaparız.ferhatpasada uzun yıllar ıkamet etmekteyız.ve bu semtte ve cevre semlerde Hurdacıcılık yapmakyatız bızler hernevı Hurdacılarınızı yerınden ve degerınde almakytayız. bızler bu semtte olmaktn mutluyuz sakın trafık sorunu yasamadıgımız bır semtımızdır.