ana prensibi tam ve sürekli müşteri memnuniyetidir. Bizim ilk amacımız Hurdacılık ve hurda alım sonrası 7/24 hizmetle müşteri memnuniyetini artırmaktır. 
kadıköy,kadıköy hurdacılar

Hurdamı nasıl degerlendiririm?Çok fazla yerde kullanılıyor, bundan dolayı oldukça fazla miktarda demire ihtiyaç duyuluyor. Hurda demirler parçalanıyor, fabrikalarda yüksek ısılarda eritilerek belli kütleler, levhalar halinde imalat firmalarına satılıyor. İmalat firmaları tekrar eriterek üretim yaptığı ürünlerin kalıparına dökerek yeni ürünleri meydana getiriyorlar.
Gördüğünüz üzere demir hurda sert olmasına karşın, dönüşümü oldukça kolay. kadıköy ve çevre bölgelerinde bulunuyor ve hurda demir alan yer yada firma arıyorsanız, lütfen bizi arayın. kadıköy‘da hangisinde asagıdakı ismi
gecen hangi mahellesinde bulunuyorsanız buralardan hurdalarınızı alıyoruz.

kadıköy kagıt alanlar Kagıt dönüşüm

kadıköy’da iş yerinizde atıl durumda bulunan kagıtlarınız hakkında ne yapmanız gerektigi konusunda bilgi sahibi
olmayanlar için  hurda kagıtçılık iyibir adrestir.Arayın yerinde kagıtlarınızı alalım.Dönüsüme sokalım,ekonomiye kazandıralım.

kadıköy Alüminyum Hurda Alıyoruz

Metal hurda çeşitlerinden olan alüminyum hurdalarınızı geri dönüşüme kazandıran hurda alımı yapan firmalarla buluşturmak için bizler hazırız.
Bunun için yapmanız gereken telefon numaramızı çevirmek. Bu kadar kolay.
kadıköy alümimyum hurda alanlar,hemen ziyarete geliyor, alüminyum hurdalarınızı teslim alıyoruz. Alüminyumun
kullanım alanları o kadar geniş ki,gözümüze çok batmayan sıradan gelen birçok şey aslında alüminyumdan yapılıyor. Korkuluklar,küpeşteler, tava,tencereler,kapı kolları, kapılar ve sayamayacağımız birçok faydalı eşya.

Ancak yıllar geçtikçe kullanılamayan yıpranan alüminyum ürünleri neden çöp yerine geri dönüşüme kazandırmayasınız. kadıköy ‘de alüminyum hurda alımı
yapıyoruz. Hurda alan firma arıyorsanız doğru yerdesiniz.

kadıköy Bakır Hurda Alanlar hurda Alıyoruz Bakır’ın en önemli özelliği mükemmel bir iletken olmasıdır. 

Elektrik akımını kolay iletir. Bu nedenle elektronik, elektrikli tüm alanlarda ihtiyaç duyulur. Hurda bakır bir kadıköy olduğundan çıkarılması ve işlenmesi oldukça maliyetlidir.kadıköy’da hurda bakırı olanlar eğer hurda bakır alan hurdacı firma ve yerler arıyorsa, hemen iletişime geçebilirler.
kadıköy‘da çok yakın bir konumda olduğumuzdan kısa sürede adresinizi ziyaret edebiliriz.

KROM PASLANMAZ HURDA ALIMI
kadıköy da Alım Yaptığımız Diğer Hurda Çeşitleri ;